Behandling af alle smådyr

2 katte på bordet 2 katte og 1 hund på bordet
Kattekonsultation
Hunde, katte, kaniner, gnavere og fugle

Øster Jølby Dyreklinik er en klinik for alle slags smådyr, herunder hunde, katte, kaniner, gnavere og fugle. Klinikken er indrettet så der tages mest muligt hensyn til unødig stresspåvirkning. Derfor er venteværelset opdelt, så hunde og katte ikke behøver sidde side om side, og vi har separate burrum for hunde og for katte/mindre kæledyr.

Øster Jølby Dyreklinik foretager alt indenfor almen medicin og kirurgi, herunder sundhedsundersøgelser og vaccinationer, røntgen, drægtighedsscanninger, neutraliseringer og almene operationer såsom tumorfjernelse, fjernelse af blæresten ect.

Herudover foretager vi almindelige tandbehandlinger. Vi har tandrøntgen og derfor mulighed for at diagnostisere korrekt og derefter udføre de hensigtsmæssige behandlinger.

Formiddagen er typisk dedikeret til operationer, så der er god tid til opvågning for den firbenede.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.