Om Øster Jølby Dyreklinik

Skrank Øster Jølby Dyreklinik
Vejskilt Øster Jølby Dyreklinik
Tid til alle

Øster Jølby Dyreklinik har lokaler i byens gamle børnehave. Faktisk har Kirsten selv løbet rundt som 3-årig på græsplænen, hoppet på trampolinerne og trillet rundt på de 3-hjulede cykler.

Der er stadig fart over feltet, når Øster Jølby Dyreklinik tager imod dagens patienter, men der skal være tid til alle – tid til at hilse på, tid til småsnak, også selvom vi til tider løber stærkt.

Tonen og humøret i det gule murstenshus er altid uformel og hjerteligt. Ved skranken tager Inge imod, og i venteværelset og butikken kan man forsyne sig med foder, godbidder, legetøj og plejeprodukter. Klinikkens øvrige faciliteter rummer to konsultationsrum, et røntgenlokale, en separat operationsstue og et mindre laboratorium, hvor prøver mikroskoperes og blod- og urinprøver analyseres. Katteburrum og hundeburrum for sig, for at undgå unødig stress for især kattene.

Læs mere om vores behandling af smådyr og produktionsdyr her.

Se mere omkring:

Smådyr
Produktionsdyr
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.