Vores udvalg i klinikken

Øster Jølby  Dyreklinik, butik, Specific foder Øster Jølby  Dyreklinik, butik, legetøj, udstyr
Foder, plejemidler og udstyr

Kom indenfor i vores lille butik, hvor vi har et større udvalg af Specific foder til hund og kat, diverse tilskudsprodukter og lidt legetøj.

Foder

Vi forhandler SPECIFIC foder, der er nøje tilpasset både hunde og kattes næringsbehov. Alt SPECIFIC foder er udviklet i tæt samarbejde med ernæringseksperter og dyrlæger og bliver fremstillet ud fra den nyeste viden om hunde og kattes sundhed og ernæringsbehov.

SPECIFIC har et højt indhold af fiskeolie, som styrker immunforsvaret, hjernens og synets udvikling og nyrefunktionen. Derudover er det høje indhold af fiskeolie med til at styrke hunden og kattens led og bidrager til en blank og flot pels.

Udover basisdiæterne har vi de mest almindelige sygdomsdiæter på lager, mens diæter til mere specielle behov kan bestilles hjem fra dag til dag eller med få dages leveringstid.

SPECIFIC kan kun købes hos dyrlæger. Vi har desuden et begrænset udvalg af foder fra Royal Canin og HILL’s.

Vi forhandler WHESCO godbidder.

Pleje og tilskud

I butikken kan du også finde forskellige tilskuds- og plejeprodukter. Vi har diverse loppe/flåtmidler, ørerens m.m.

Udstyr og legetøj

Skal du forkæle det firbenede familiemedlem, kan du også forsyne dig med lidt legetøj og/eller udstyr i form af fx halsbånd, hundeskåle og -poser.

Har du specielle ønsker, kan vi sagtens bestille varer hjem. Tag fat i os, hvis det er noget, vi skal se på.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.